Om oss

Om Nya Ringservice

Välutbildade och engagerade

En verkstad, oavsett vad det är den erbjuder reparation och service för, definieras bäst grundat på den kompetens som ryms innanför väggarna. En professionell bilverkstad erbjuder service enbart av välutbildad, erfaren och kompetent personal, med stort engagemang för sina arbetsuppgifter.

Vi på Nya Ringservice är en bilverkstad med snäv specialisering på hjul, vilket givetvis inkluderar däck och fälg. Om du vill ha ett riktigt proffs när det är dags att fixa hjulinställningen på din bil, byta däck eller behöver råd i köpet av nya fälgar, så är du varmt välkommen till oss.

Dina behov i centrum

Vi har alla olika utgångslägen och det är på detta vi baserar våra behov. Nya Ringservice välkomnar alla olika typer av bilar, stora som små och gamla som nya. Vad du behöver för typ av service beror såklart dels på din bil, men också på dina personliga ramar. En hjulinställning är en hjulinställning, den ska man förstås inte kompromissa med, men handlar det om att köpa nya däck eller fälgar så finns det ofta gott om ekonomiskt och estetiskt svängrum.

Vi grundar alla våra rekommendationer på dina behov och önskemål. Det enda vi aldrig kompromissar med är den kvalitet vi själva erbjuder i form av produkter och service.

Två verkstäder

Eftersom Nya Ringservice finns på två olika platser i Malmö så är vi lättillgängliga för de flesta av stadens invånare. Vår ena verksamhet är förlagd på Limhamn och den andra på Dalaplan och du väljer givetvis själv vilken som passar dig bäst.

Varmt välkommen till Nya Ringservice!


(Lämna tom)